Nieuws

Aigle laarzen

Aigle is sinds 1853 het traditionele merk laarzen om te jagen, vissen, voor op het land of in de tuin. Alle laarzen van Aigle worden nog steeds met de hand gemaakt in Frankrijk. Deze laarzen staan dan ook bekend om hun uitmuntende kwaliteit en loopcomfort, zijn gemaakt van natuurrubber dit is sterker, flexibeler en comfortabeler. Kan deze komen proberen in de winkel.

Lees meer

Shepherd pantoffels

De shepherd pantoffels zijn een Zweeds product, ze zijn uniek, omdat zij gevoerd zijn van natuurlijke schapenvacht en daarom constante warmte aan de voeten garanderen. Shepherd streeft altijd naar een hoge kwaliteit en uitstekend design. Authenticiteit en comfort staan hoog in het vaandel. Daarnaast zijn de pantoffels ook nog eens trendy. Dit maakt Shepherd zo bijzonder.

Lees meer

Giesswein pantoffels

Giesswein staat onder andere bekent om zijn gepatenteerde zachte pantoffelzolen en walkstoff gemaakt van zuiver scheerwol. Pantoffels, en slippers om mee te relaxen. Walkstoff is vergelijkbaar met vilt en heeft vanwege de natuurlijke wol warmte regulerende eigenschappen. Kom de collectie bewonderen in de winkel.

Lees meer

Xsensible schoenen

Comfort schoenen moeten tot op de milimeter passen om de klant de juiste ondersteuning te bieden. Daarom zorgen deskundigen van Xsensible voor precisiewerk in iedere situatie.Zij hebben een unieke stretch leer technologie dat voor voeten met hallux valgus en hamer tenen mee geeft. schoenen met uniek stretchleer verwerkt. schoenen voelen aan als een tweede huid. door het stretchleer ervaart u een maximale bewegingsvrijheid. schoenen vormen zich direct naar de voet en dat is bijzonder, omdat niet alle voeten hetzelfde zijn. ademt van nature en zorgt voor een comfortabele temperatuur. ook voor uitneembare zolen. Kom vrijblijvend langs voor professioneel advies.
Het verkoopsteam New Van Herck

Lees meer