Voor stijlvolle heren die kwaliteit eisen

Kwaliteitsvolle herenschoenen, een investering in uw dagelijks leefcomfort

Ontdek meteen onze collectie herenschoenen

Mannen verlangen van herenschoenen dat ze perfect zitten, lang meegaan én dat ze hiermee op iedere gelegenheid stijlvol voor de dag komen. Met zorgvuldig samengestelde collecties speelt New Van Herck gericht in op deze hoogstaande verwachtingen. De kwaliteit, het stijlvolle design en de perfecte pasvorm primeren.

We verwelkomen in onze schoenenspeciaalzaak mannen van alle leeftijden. Allen hebben ze één ding gemeen: ze komen graag stijlvol voor de dag én hechten het grootste belang aan hun leefcomfort. Comfortabele en aantrekkelijke schoenen spelen daarin een belangrijke rol.

Deskundig en eerlijk advies

Binnen onze ruime mogelijkheden vindt u gegarandeerd de herenschoenen die u als gegoten passen én waarvan het design u meteen aanspreekt. Wij presenteren u persoonlijk de verschillende mogelijkheden. Daarbij geven we eerlijk onze deskundige mening. Wij streven naar uw maximale tevredenheid, niet alleen vandaag maar ook morgen.

Aanpassingen voor extra draagcomfort

Als we hiermee kunnen helpen, passen we graag uw nieuwe herenschoenen gericht aan voor een nog betere pasvorm. Een verhoogde zool, een ruimere leest, een extra hieltje,… We doen het nodige. Kampt u met specifieke voetproblemen of draagt u steunzolen? Wij specialiseren ons ook in comfortschoenen. Wees gerust, aan de buitenzijde merkt u amper het verschil.

Verder hebben wij voor heren ook een ruim aanbod aan sokken en pantoffels.

Wilt u het zelf beleven?

Kom persoonlijk langs in onze schoenenspeciaalzaak. Alle weekdagen en zaterdag open van 9 tot 18 uur. Of breng ons meteen een virtueel bezoek.

Ontdek onze nieuwste collectie herenschoenen

Merken