Samen op zoek naar de perfecte damesschoenen

De ultieme combinatie van pasvorm en stijlvol design

Ontdek meteen onze collectie damesschoenen

Elk seizoen opnieuw stellen wij voor u een uitgebreide collectie damesschoenen samen die een perfecte pasvorm combineren met een modieus en stijlvol design. Kom langs, we nemen alle tijd om samen met u de damesschoenen te zoeken die perfect passen. U vindt bij ons zowel stijlvolle damesschoenen voor dagelijks draagcomfort als bijzondere schoenen voor speciale gelegenheden. In elk geval mag u altijd rekenen op topkwaliteit.

Vrouwen verdienen een schoen die niet alleen aantrekkelijk oogt en perfect past. Het volledige plaatje moet kloppen. Zo staat New Van Herck naast de stijlvolle designs en het ultieme draagcomfort garant voor topkwaliteit. Dit betekent dat onze schoenen dankzij het kwaliteitsleder en de verfijnde afwerking van de leest veel langer hun perfecte pasvorm behouden. Dagelijks betaalt uw investering zich terug, uw voeten zullen u dankbaar zijn.

Deskundig & eerlijk advies

Wanneer u langskomt in onze schoenenspeciaalzaak, starten we samen de zoektocht naar uw ideale damesschoenen. U mag daarbij rekenen op eerlijk en deskundig advies, gebaseerd op meerdere decennia ervaring in de schoenenbranche. Uw tevredenheid vormt onze ultieme bekommernis, niet alleen wanneer u net buiten wandelt maar ook lange tijd nadien.

Aanpassingen voor extra draagcomfort

Wanneer dit het draagcomfort verbetert, voeren we graag de nodige aanpassingen aan uw nieuwe damesschoenen uit. Een verhoogde zool, een ruimere leest, een extra hieltje,… Alles kan. Hebt u steunzolen of andere voetproblemen? Wij hebben ook een ruime collectie aan comfortschoenen met een aangepaste pasvorm die toch uiterst stijlvol en modieus ogen.

Verder hebben wij voor dames ook een ruim aanbod aan sokken, pantoffels en handtassen.

Wilt u het zelf beleven?

Kom persoonlijk langs in onze schoenenspeciaalzaak. Alle weekdagen en zaterdag open van 9 tot 18 uur. Of breng ons meteen een virtueel bezoek.

Ontdek onze nieuwste collectie damesschoenen

Merken